T minus 48 days

Nu är det 48 dagar kvar tills sista anmälningsdagen för VCAMP, kan låta mycket – men som alla vet så går tiden väldigt fort.

Ett gäng lag har anmälts sig, vilket är helt fantastiskt roligt – vad som också är kul är att intresset verkar vara stort, men många verkar avvakta att anmäla sig, något som är brukligt i den här typen av event. Vi får hoppas att de tar sitt förnuft till fånga och anmäler sig snart.

Vi har också hört talas om folk som vill vara med, men att de inte har lyckats säkra en lagkamrat. Om man befinner sig i samma situation så får man gärna haffa oss på Twitter, så kanske vi kan para ihop er med någon. Eller för all del, skriv här i kommentarerna, eller i vår Facebook-grupp.

Vi tar gärna emot förslag, önskningar och idéer gällande i stort sätt vad som helst som rör VCAMP. Känner du till ett överlägset sätt att kommunicera på distans? Har du, eller känner du någon som har en superkul produkt att sponsra med? Eller vet du någon metod som vi kan använda för locka ännu fler deltagare? Hör av dig!

Som vanligt – spread the word, the more the merrier!

Comments are closed.